Nieuwe Leden

Bespeelt U een blaas- of slaginstrument? Volgt U muziekacademie en heeft U de Middelbare graad bereikt? Of heeft U vroeger een blaas- of slaginstrument bespeeld en is Uw instrument om één of andere reden aan de haak beland en wil U de draad terug oppikken?

Heeft U zin om op een gezellige en aangename manier met ons samen te musiceren, dan ben je van harte welkom bij de Koninklijke harmonie Ste Cecilia.

Aarzel niet!

Neem gewoon contact op met onze dirigent, Niko Deman (Niko.deman@telenet.be), of met onze voorzitter Geert Valgaeren (g.valgaeren@proximus.be), of kom gewoon eens langs op onze wekelijkse repetitie in dienstencentrum 't Dorp (tegenover de muziekacademie), Jozef Van Craenstraat 1, op woensdagavond vanaf 20h.

Als jullie ouders vinden dat 22h te laat is, voor de jongeren onder jullie is het perfect mogelijk om in eerste tijd enkel het eerste deel van de repetitie tot 21h bij te wonen.

Indien U interesse hebt, kan U zich bij onze dirigent melden voor een auditie (U brengt voor hem enkele recente studies uit de instrumentenopleiding, of enkele recent ingestuurde muziekfragmenten). Dit laat de dirigent toe om te oordelen of U voldoende capaciteiten heeft om deel uit te maken van het groot orkest en om de kwaliteiten van zijn nieuwe muzikanten te beoordelen om zodoende een betere pupitterverdeling toe te laten.

Zodra U vastbesloten bent om definitief deel uit te maken van onze vereniging zal U gevraagd worden om het jaarlijks lidgeld van 25€ te betalen.

Voor de kledij zal een borgsom van 25€ worden gevraagd, die zal worden teruggestort bij het beëindigen van de activiteiten bij onze vereniging.

Sinds september 2015 vindt overigens de repetitie samenspel volwassenen van de GAMW plaats op de zelfde locatie van 19 tot 20h. Eventueel kan je als jeugdige muzikant vanaf je Middelbare graad aan Uw leerkracht instrument vragen of je aan dit samenspel kan deelnemen, als voorbereiding op deelname aan het groot orkest.

U kan ook steeds via onze website vooraf reeds de sfeer opsnuiven ahv het hier aanwezige foto- en videomateriaal!