Agenda 2022-2023

Wekelijkse bijeenkomst

ALGEMENE VERGADERING MET BESTUURSVERKIEZINGEN 1 maart

Woensdag 1 maart is het tijd voor onze Algemene Vergadering én voor nieuwe (3-jaarlijkse) bestuursverkiezingen. Nà een uurtje repetitie van 20 tot 21u wordt ieder van U uitgenodigd op deze Algemene Vergadering.

Ik zou ook expliciet de ouders van de muzikantjes van het Instaporkest hiervoor willen uitnodigen.

Ik hoop van harte dat de volgende jaren, in samenwerking met onze Academie én met onze nieuwe Academie-directeur, onze eigenste dirigent Niko Deman, dit Instaporkest en onze Harmonie verder kunnen uitgroeien, zowel wat kwaliteit als wat omvang betreft.

Want onze jeugd is onze toekomst!

Daarom doe ik ook een warme oproep aan àl onze muzikanten en ouders van onze jonge muzikanten van de Harmonie, én ook aan àlle ouders van de muzikantjes van het Instaporkest om een kandidatuur voor het bestuur in overweging te nemen.

Ook indien je een partner of goede kennis kent die onze vereniging een warm hart toebedeelt, staat het hem of haar vrij zich hiervoor kandidaat te stellen.

Deelname aan het bestuur geeft u de mogelijkheid om zélf wat inbreng te hebben in de organisatie en verdere uitbouw van uw vereniging! Nieuw bloed brengt nieuwe ideëen!

Uiteraard vraagt dit enig engagement, maar in de plaats krijg je ook heel wat voldoening. Sàmen iets opbouwen brengt extra vreugde en warmte in je hart!

Ben je geïnteresseerd?

Of twijfel je nog wat, spreek dan gerust iemand van de bestuursleden eens aan!

Stuur je kandidatuur met motivatie door naar info@harmonieschoten.be tegen tenlaatste 15/02/2023, zodat we tijdig alles kunnen in gereedheid brengen voor de verkiezingen tijdens de Algemene Vergadering.

Hopende op een overweldigende repons ...

Instaporkest:

Elke woensdag van 18u30 tot 19u30

Harmonie:

Elke woensdag van 20:00 tot 22:00

Locatie: Dienstencentrum 't Dorp Jozef Van Craenstraat 1

Aanmelden bij Marie-Joseé De Beuckelaer

Contact:
mjdebeuckelaer@telenet.be

. Nieuwjaarsreceptie: woensdag 11 januari 2023 nà de repetitie
. Woensdag 1 maart : algemene vergadering/bestuursverkiezingen (vanaf 21u na halve repetitie)
. Zondagnamiddag 19 maart : bolhoedparade, samen met onze mascotte reus ‘de Blekke’
. Maandag 1 mei : concert WAKkere Blazers (in samenwerking met Academie), als afsluiter van de Week van de Podiumkunsten
. Zaterdag 1 juli : concert naar aanleiding van 50 jaar Den Trol
. Zondag 9 juli : volksdansstoet
. Vrijdag 21 juli : kioskconcert nav de Nationale Feestdag
. Ergens eind augustus: concert klassieke week
. Zaterdag 21 oktober : concert met Gene Thomas (ook repetitie op vrijdag 20 oktober);
. Vrijdag 11 november : herdenking wapenstilstand;
. Zondag 19 november: teerfeest.

Agenda is onder voorbehoud